V úterý pro vás postavíme před NãPLAVKOU Pop-Up bar, kde bude Jirka Roček míchat svoje signature drinky ze slovenského řemeslného Toison ginu. Z kuchyně mu bude krýt záda Dominik Pěta, z Nãší kuchařské party. Ten Jirkovi drinky napáruje se svým menu plným tapas inspirovaných Slovenskem.
TOISON MENU
Přijďte příští úterý na parádní menu, plné TAPAS inspirovaných Slovenskem! Těšíme se na Vás!
>>>BEZINKOVÝ PIROH
smažený piroh plněný glazovaným citronem s bezinkovým krémem a prachem z červené řepy
>>>ZUBÁČ
candát v bylinkové soli s blanšírovanou cuketou, limetkovým kaviárem a mátovo-petrželkovou pěnou
>>>ŠKVARKOVÝ PAGÁČ
s bryndzovou espumou, slaninovým prachem a sušeným žloutkem
>>>LOKŠE
flambované v rakytníkovém Tatratea s rybízovým sorbetem a smaženou bazalkou